onsdag 11. august 2010

Ny høst = mye salg :-D

Sommeren går nå mot slutten, og nå møter vi en ny og flott høst med mange spennende nyheter. Derfor har jeg nå startet salg på diverse varer. Særlig sommervarene. Det er 50% avslag på veldig mye i butikken akkurat nå.I høst kommer det mye nytt inn, også fra nye leverandører. Blandt annet Lene Bjerre og Lisbeth Dahl. I høst tar jeg inn en del sink, som fortsatt er veldig aktuelt på interiørfronten i tillegg til lune høstfarger på lys og tekstiler. Jeg tar også inn en del nye lanterner og lysholdere.

Jeg har også laget en ny forsyning av diverse syltetøy og geleer. Årets nyhet er er syltetøyblanding av jordbær og rabarbara. Jeg har også laget glass med gammeldags pickles og chutney! Pickles og chutney er blandinger av forskjellige grønnsaker, krydder og eddik, og smaker godt til all mat. Nam!

All sommerhonningen er nå kommet i hus, og er under bearbeiding. Denne honningen er ikke flytende, men er tykk og fast. Den er også ganske lys i forhold til lynghonningen som kommer senere på høsten.


Ta gjerne en tur innom!

Kommer tilbake med flere nyheter senere! :-)

5 kommentarer:

 1. Tar gjerne imot et par tre glass med honning. Den er jo bare utrolig god. Har brukt vel et glass i det siste. Varm melk med honning er godt for så hals...

  Klem fra meg (Tove i Tromsø)

  SvarSlett
 2. Heisann.
  Lenge siden oppdatering nå;)
  Får vel ta en tur innom snart, lenge siden sist, sommeren har gått så fort;)
  Klem Gro-Beate

  SvarSlett
 3. Hmm.. Spørs om ikke jeg må på venninnetur innom deg igjen snart. Hadde vært spennende om du la ut noen bilder av det som er på salg, for sånt sier jo "løp og kjøp". ;)

  Ha en fortsatt flotters sommer/høstdag! :)

  SvarSlett
 4. Det hadde vært kjempehyggelig. :-) Jeg skal legge ut bilder av det jeg har på salg så snart datteren min har tatt bilder av det :-)

  SvarSlett
 5. Kjempefint! Da spørs det om du ikke har noe siklerier jeg bare måå til deg og myse på. Gleder meg til å se litt av det! :)

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen et spor.